E Martë, 2018-12-12, 0:07 AM | RSS
"K.l 7/5"
Menu
Kategori
Akcion & Arcade [122]
Lojra Me Letra [10]
Puzzle [51]
Words [1]
Hidden object [6]
Strategy [3]
Multi Lojtare [0]
Tjera [5]
Bordi
200
Anketa
A Ju Pëlqen Webi i Diturisë?
Total i përgjigjjeve: 163

Lojra Të Panumruara!


Main » Online games » Puzzle

Nano Recon

Udhëzues Nano nëpër shpella dhe ndihmuar atë në misionin e tij Recon. Kjo është një pjesë e asaj që do të shpresojmë të jetë një gamë të gjerë e lojrave bazuar në "Tetë Bits" (8 karaktere robot të ngjashme me të Ndihmës Ndërkombëtare, në qoftë se ju pëlqen), të cilët shpesh vijnë së bashku për të luftuar ndëshkim i drejtë e tyre "Sprite i keq". Enjoy!! dhe ju lutem komentoni.
Counters: 223/5
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Kërko
Partnerët
  • Warning Warez
  • CyberBloodHackers