E Martë, 2018-11-21, 7:15 PM | RSS
"K.l 7/5"
Menu
Kategori
Akcion & Arcade [122]
Lojra Me Letra [10]
Puzzle [51]
Words [1]
Hidden object [6]
Strategy [3]
Multi Lojtare [0]
Tjera [5]
Bordi
200
Anketa
A Ju Pëlqen Webi i Diturisë?
Total i përgjigjjeve: 163

Lojra Të Panumruara!


Main » Online games » Puzzle

Telat e kaluar

Qëllimi i lojës është që fal të gjitha dritat por si telat po kalonte dhe me një numër të kufizuar të klikimeve, kjo nuk do të jetë një detyrë e lehtë.
Counters: 265/12
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Kërko
Partnerët
  • Warning Warez
  • CyberBloodHackers